byBrun
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Fri frakt over 100kr ut november

Historie

Hjertebank & god samvittighet!

byBrun eies og drives av Linda og Hans Erik, vi åpnet dørene til butikken vår første gang 15. november 2018. Hos oss er grønn profil en selvfølge og hver eneste handel personlig. I butikken vår i Langgata vil du treffe Linda, Maren, Therese og noen ganger Hansi.

Vår drivkraft er tanken på å begeistre deg, hver eneste gang du kommer innom.

Linda fungerer som en kurator for butikken og vi gjør vårt aller beste for å tilby en personlig miks av solide kvalitetsvarer og unike godbiter som vi har hentet hit fra fjern og nær. Vi har alltid øynene åpne for nye produkter som kan passe inn i konseptet. Er du ekstra heldig, har vi akkurat hentet frem noe helt spesielt som passer perfekt til deg.

 

Kvalitet, bærekraft og design!

Vi har en drøm om å være den typen butikk som du elsker å komme tilbake til, igjen og igjen. Hver gjenstand og hver leverandør håndplukkes med et blikk for kvalitet, bærekraft og godt design. I den fysiske butikken vår vil det alltid være et større utvalg varer enn vi har i nettbutikken.

Utvalget vil varierer fra uke til uke og vi har vi en egen galleriseksjon hvor vi selger unika, gaver og inspirerende utstyr for deg som elsker å utfolde deg kreativt.

Du får se virtuelle smakebiter av utvalget vårt når du følger oss på Instagram og Facebook @bybrun_sandnes.

Vi har nå etter utallige forespørsler opprettet en nettbutikk. Du vil derfor kunne finne utvalgte varer tilgjengelig i vår nettbutikk www.bybrun.no. Vi kommer til å bygge den opp på samme måte som den fysiske butikken, steg for steg. Er det ting fra vårt sortiment i Langgata, du savner i nettbutikken, send noen ord til oss på IG/FB eller i en e-post hallo@bybrun.no så finner vi ut av det.

Vi gleder oss til å se deg!

 

Butikkadresse
byBrun
Langgata 17 (med inngang fra Flintergata, kun 2-3 minutter fra tog, buss og parkering)
4306 Sandnes
 
Åpningstider:
Mandag, tirsdag: 10.00 - 17.00
Onsdag - fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 16.00
 
 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke